Dieta raw vegana, desi pare a fi un ultimul moft la moda, m-a atras in primul rand din punct de vedere curativ, incercand sa gatesc pentru cei dragi mie cat mai natural, pentru o stare de sanatate excelenta. Culinar, la inceput, a fost o provocare sa incerc sa gasesc echilibrul intre multitudinea de ingrediente, uneori exotice sau mai putin cunoscute care se incadreaza in categoria de “hrana vie”.
Dupa cum se cunoaste, in aceasta dieta, alimentele sunt de regula consumate in starea lor naturala, deshidratate sau gatite la o temperatura de maxim 40 grade Celsius. Zaharul este inlocuit cu indulcitori naturali, iar ingredientele care contin gluten sau lactoza sunt eliminate, asadar cei care au un regim alimentar special pot sa se bucure de un dulce extrem de delicios, fara sa simta ca sunt incatusati de o dieta stricta.
Daca primii pasi in raw vegan mi s-au parut o provocare, mai apoi am fost treptat fascinat de felul in care poti obtine culoare si gust din aceste ingrediente in stare pura.
Asadar, va invit, nu doar pe cei care urmeaza aceasta dieta, sa indrazniti!
Incercati ceva diferit, in culori vii si gust unic ce nu poate fi adus decat direct din natura, ceva sanatos care sa va dea o stare de bine, energie si care sa provoace o explozie de arome. Va invit la laboratorul meu pentru un dulce altfel, sa gustati o ciocolata vegana fara cacao sau un cheese cake fara branza si ou! Sunt sigur ca nu veti regreta!
Pentru ca meritati cel mai bun dulce, cu drag!
In cazul in care doriti sa alegeti unul dintre torturile propuse de “Un deliciu”, recomandarea noastra este sa plasati comanda dumneavoastra, fie direct in cofetarie, fie telefonic, cu cel putin 24 de ore inainte de momentul in care veti ridica tortul.
Multumim pentru intelegere!
Substante care cauzeaza alergii sau intolerante; RO 22.11.2011, Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, L 304/43